Væve Produkter

Væve projekt

Jeg har sammen med en kollega i væveklubben Gåseøjet været på et projekt hvor Gitte Karlshøj var den drivende kraft, “Dansk Tæpper/Sans og samling” hvor de gennem 30 tæpper vævet med 30 forskellige tekniker vil vise hvor meget danske tæppevævning egentlig har at byde på, hvor forskellige fonde var  sponser for. Vores teknik var en slags “Beidewand vævning” . Dette var en stor opgave med mange udfordringer, væveteknisk og projekt. Det blev løst og det endte med dette tæppe 160×220 cm. Disse tæpper kan ses på en udstilling på Kattrup Gods fra den 2 september 2023.

Her ses det færdige projekt fra udstillingen med min kolega Anne og mig fra udstilling på Kattrup Gods 2 september 2023. Denne og de andre var med på vævemessen i Sverige septemper 2022, hvor denne bl.a. blev fremhævet. Disse 30 vævninger vil blive udstillet hen af vejen forskellige steder i Danmark og i Norden.

Vævninger jeg selv har lavet

Herunder er vævninger som jeg selv har lavet gennem tiden som væver, dette er ikke dem allesammen som jeg har lavet siden 2013