Hvem er vi?

Johanne Jacobsen født i Nørreskoven på Troldhøj på Als og ægte alsinger med rødder på Als speciel på Nordals, Sottrupskov, Broager og til Munkbrarup helt tilbage til 1600 tallet har boet hele sin tid på Als.

Carsten Jacobsen er tilflytter men betragter sig næsten som Alsinger, født i Ålborg, over København/Amager og til Nordborg i 1961 og siden boet i Nordborg. Vi har 3 børn som bor i Holm og i Havnbjerg samt 6 børnebørn og 2 bonusbørn. Vi startede denne side for vi manglede et sted hvor vi kunne delagtiggøre andre i vores interesser inden for haven, -billeder, planter og andet i vores have, Uld, spinning, vævning og hvad vi kan/har lavet og billeder inden for dette område.

Slægtsforskning hvor vores slægter vises, samt hvad/hvor vi kan hjælpe med.

Vi har haft have her hvor vi bo nu, i over 35 år, og været medlem og i bestyrelse i haveforeningen i mange år. Vævning etc. har Johanne nu været i gang med i over 20 år, efter en god oplæring af hendes moster. Carsten har arbejdet med slægtsforskning i over 20 år og været på lokalarkiv og hjælper i Slægts Historisk Forening for Sønderjylland, har også arbejdet lidt med EDB/PC .